..HePSiCiLeRİn TeK AdReSi..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..HePSiCiLeRİn TeK AdReSi..

ωωω.нєρѕιƒαη.ηι¢єтσρι¢.ηєт

AnasayfaHoş GeldinizLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Bir 4 Yüz Fanının Yaptığı..

3 posters
YazarMesaj
BuKy
ChatLaK aDminLer
ChatLaK aDminLer
BuKy

Sitemiz Nasıl : süper

Bir 4 Yüz Fanının Yaptığı.. Empty
MesajKonu: Bir 4 Yüz Fanının Yaptığı..   Bir 4 Yüz Fanının Yaptığı.. EmptyC.tesi Ekim 04, 2008 3:34 pm

ALNTIDIR
Arkadaşlar, şu an çok sinirliyim, hırsımdan çatlayacağım, hatta bir arkadaşımı aradım olanları anlatmak için. Bakın arkadaşlar, bakın da 4 yüzsüz fanlarının yettiğini anlayın. Ben, özellikle Cemre hayranıyım bir de. Olay şu:

Bir 4yüzsüz fanı, Cemre Kemerle tanışmış. Cemreye imza gününde hediye olarak kek getirmiş biliyor musunuz? PORTAKALLI kek!. Cemre'nin portakala alerjisi olduğunu biliyorsunuz. Tabi cemre bunu anlamadan yemiş ondan sonra 4yüz(süz) hayranı kaçmış. Sonra imza gününde 2 saat sonra cemre benek benek olmuş (portakala alarjisi varya ) sonra EREN:
çocuklar kusura bakmayın ama gitmemiz lazım en kısa sürede bulucaz demiş tabi çocuklarda AAAA demişler. Birde alerjisi 1 gün geçmemiş.
cemrekolik
_hePsiJi JüpéY modeRaTör_
_hePsiJi JüpéY modeRaTör_
cemrekolik

Sitemiz Nasıl : süper..=)

MesajKonu: Geri: Bir 4 Yüz Fanının Yaptığı..   Bir 4 Yüz Fanının Yaptığı.. EmptyPtsi Ekim 06, 2008 3:53 pm

ben biliordum saol jnm
|~ PoFuDuq ~|
Acemi Hepsici
Acemi Hepsici
|~ PoFuDuq ~|

Sitemiz Nasıl : qüzeL.

MesajKonu: Geri: Bir 4 Yüz Fanının Yaptığı..   Bir 4 Yüz Fanının Yaptığı.. EmptySalı Kas. 04, 2008 11:09 pm

biLiodum saoL kuzm =)

Bir 4 Yüz Fanının Yaptığı..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-